dimecres, 20 de febrer del 2013

Entrada 1. Activitat 3.1

Actualment a l'àrea de llengua és molt important saber usar les noves tecnologies. En aquesta entrada parlarem de les més comuns i que gairebé tots els nostres alumnes coneixen però que no està de més recordar. 

La primera eina que podem explicar als nostres alumnes és l'aplicació google+, que permet organitzar informació, fotografies, vídeos, notícies i molta imformació que després podran fer servir, per exemple, per a fer un treball en grup. De la mateixa manera, aquesta eina els permet compartir informació, enllaços, notícies, etc.
Una altra d'aquestes eines que podem recordar als nostres alumnes seria el canal Youtube. Molts d'ells el coneixen únicament com reproductor de vídeos musicals, el que no saben és que el poden fer servir per enregistrar els seus propis vídeos i que poden crear un compte on poden gestionar la seva pròpia biblioteca.

 Per altra banda, sobretot en l'àrea de llengua-lingüística, també els pot ser molt útil l'eina Audacity, que els permet enregistrar veu. Aquesta eina s'utilitza molt en treballs d'investigació en l'àrea de llengua, per exemple, quan s'estudien les diferents pronunciacions d'algun so.

Aquestes tres eines poden ser de gran ajuda a l'hora de realitzar treballs i, per tant, està bé que recordem que les tenim al nostre abast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada